Trainingsondergoed 2 stuks Wit-Wit

  Meer afbeeldingen

  Product specification

  Availability: In voorraad

  Van € 14,99

  voor € 9,99

  * Verplichte velden

  Van € 14,99

  voor € 9,99

  Productbeschrijving

  Trainingsondergoed 2 stuks Wit-Wit

  Ook verkrijgbaar in de kleuren:
  - Wit-blauw
  - Wit-roze 

  Verkrijgbaar in 2 maten:
  - 2 jaar
  - 3 jaar 

  Trainingsondergoed 2 stuks Wit-Wit

  Geschikt voor kindjes van ongeveer 2 of 3 jaar. Voorkomt kleine ongevallen tijdens de zindelijkheidstraining. Het ondergoed kan worden gewassen in de wasmachine.

  Verzenden en retourneren

  Verzenden
  Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 48 uur bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

   

  Retourneren
  Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

  Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier