2x Hoeslaken Ademend Ledikant Babyjem Air Flow Wit

2x Hoeslaken Ledikant Babyjem Air Flow Wit
  • 2x Hoeslaken Ledikant Babyjem Air Flow Wit
  • 2x Hoeslaken Ledikant Babyjem Air Flow Wit

In voorraad.

€ 18,99

Prijs zoals weergegeven: € 18,99

Hoeslaken Ademend Ledikant Babyjem Air Flow Wit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 18,99

Productbeschrijving

2x Hoeslaken Ademend Ledikant Babyjem Air Flow Wit

Eigenschappen:
- Set van 2 hoeslakens 
- Luchtdoorlatend hoeslaken 
- Afmeting: 60x120cm
- Ideaal in combinatie met matras Babyjem Air Flow
- Vochtabsorberend
- Sneldrogend (30% sneller dan katoen)
- Wasbaar op 40 graden

2x Hoeslaken Ademend Ledikant Babyjem Air Flow Wit

Set van 2 ademende hoeslakens voor een gunstige prijs!

Het ademende hoeslaken Air Flow is gemaakt van volledig geperforeerd materiaal wat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en vochtregulatie. Het hoeslaken is gemaakt van zeer zachte stof wat het slapen bevordert. Het hoeslaken heeft een zeer sneldrogend effect,  tot wel 30% sneller dan katoen, ideaal voor transpiratie maar ook heel handig wanneer het hoeslaken gewassen wordt. Bovendien draagt het geperforeerde matariaal er aan bij dat uw baby veilig kan slapen. 

Combineer dit hoeslaken met het Air Flow, het Aerosleep, of het Airgosafe matras voor optimaal effect.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier