2x Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit

 Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit
  •  Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit
  •  Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit
  • Jersy Hoeslaken
  •  Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit

In voorraad

€ 11,99

Prijs zoals weergegeven: € 11,99

Hoeslaken Ledikant 60x120cm Jersey Wit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 11,99

Productbeschrijving

2x Hoeslaken Jersey 60 x 120 Wit

Set van 2 mooie, zacht hoeslakentjes geschikt voor een ledikant.

2x Hoeslaken Jersey 60 x 120 Wit

Set van 2 hoeslakens voor een gunstige prijs!

Deze hoeslakens zijn gemaakt van jersey, dus lekker zacht om op te liggen en stretch, dus het zit mooi passend om het matras heen. Door de dikke stof kwaliteit blijft dit hoeslaken mooi van kwaliteit na talloze wasbeurten.

De maat van de hoeslakens is 60 x 120 centimeter en zijn passend voor ledikantjes.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier