2x Hoeslaken Junior Waterproof Wit

2x Hoeslaken Junior Waterproof Wit
  • 2x Hoeslaken Junior Waterproof Wit

In voorraad

€ 14,99

Prijs zoals weergegeven: € 14,99

Hoeslaken Junior Waterproof Wit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 14,99

Productbeschrijving

2x Hoeslaken Junior Waterproof Wit

Eigenschappen:
- Set van 2 hoeslakens
- Materiaal: 100% Tencel (vezel gemaakt van eucalyptus hout)
- Jersey bovenzijde met waterdichte laag aan de onderkant
- Afmeting: 70x140
- Geschikt voor peuterbedjes
- Waterdicht: beschermt tegen vlekken, vloeistof en bacterien. 
- Anti-allergisch en huisstofmijtwerend
- Wasbaar op 95°C

2x Hoeslaken Ledikant Waterproof Wit

Set van 2 hoeslakens. 
Bescherm het ledikantmatrasje tegen vloeistoffen, vlekken en bacterien met dit handige waterdichte hoeslaken van Titanium Baby! Het hoeslaken heeft aan zachte jersey stof aan de bovenzijde met een waterdicht laagje daaronder zodat vloeistoffen niet in het matras kunnen dringen. 
Het hoeslaken heeft een afmeting van 70x140cm en is hierdoor geschikt voor het peuterbedje. Door de elastieken randen blijft het hoeslaken perfect om het matras zitten.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier