Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base

Nu gratis verzending
Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
  • Maxi-Cosi 3WayFix Isofix Base
€ 229,00
Productbeschrijving

3 WayFix Base

Eigenschappen:

- Te gebruiken in combinatie met de Maxi-Cosi Jade Reiswieg, Pebble Pro I-size en Pearl Pro I-size
- Alleen te gebruiken met Isofix aansluiting
Te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ca. 4 jaar is
Gemakkelijke en snelle click-and-go installatie
Voorzien van steunpoot voor extra verankering 
- Voldoet aan de I-Size (R129) beveiligingsnorm
- Geeft feedback voor juiste installatie voor zowel de base als de autostoel door middel van geluid- en lichtsignaal
- Geeft sein wanneer de batterij bijna leeg is (30%)

3 WayFix Base

Met de allernieuwste Maxi-Cosi 3 WayFix Base vervoert u uw kleintje op een veilige manier in de auto. Deze autostoel base is te gebruiken in combinatie met de autostoelen Maxi-Cosi Pebble Pro, Pearl Pro maar ook met de Maxi-cosi Jade Reiswieg! Dat je de base kan combineren in combinatie met de Jade reiswieg, is een ideale oplossing voor ouders die lange afstanden moeten rijden met de kleine. Het is namelijk niet aan te raden uw kindje te lang in de V-vorm van de maxi-cosi te laten liggen, dat is op deze manier opgelost! De Jade reiswieg wordt zijwaarts op de base geplaatst en neemt dus iets meer ruimte in beslag achterin.

De base is te gebruiken tot ca. 4 jaar. De base voldoet aan de I-Size norm. Deze norm geeft aan dat het veilig is om uw kindje tot 15 maanden achterwaarts te vervoeren. Hierom is het mogelijk om de vervolgstoel Pearl Pro achterwaarts op de base te klikken. 

De autostoel is alleen te gebruiken wanneer jouw auto voorzien is met de daarvoor bestemde isofix aansluiting. De steunpoot aan de voorzijde van de base zorgt voor een extra verankeringspunt die makkelijk te verstellen is in hoogte. Door middel van deze Maxi-Cosi base kan de autostoel met één simpele klik eenvoudig, snel én veilig bevestigd worden in de auto. 

De base geeft door middel van licht en geluid aan of de autostoel veilig en juist bevestigd is. Als één van de drie bevestigingspunten niet juist bevestigd zijn, wordt dit aangegeven. Zo weet je altijd zeker dat jouw kleintje op de meest veilige manier vervoerd wordt! 

Lifetime Warranty
Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier