A3 Back Seat Mirror

A3 Back Seat Mirror
  • A3 Back Seat Mirror
  • A3 Back Seat Mirror

In voorraad.

€ 17,99
Productbeschrijving

A3 Back Seat Mirror

Eigenschappen:
- 180 graden verstelbaar
- Extra grote spiegel met vergrooteffect
- Breukvast
- 4 verschillende bevestigingsopties

A3 Mega Mirror Baby in Sight

Met deze handige Back Seat Mirror van A3 kunt u uw kindje zien tijdens het autorijden maar uw kindje kan u ook zien. Dit komt door de ronde spiegel met vergrotingseffect. 
De spiegel kan in de meeste voertuigen worden bevestigd, zowel met als zonder hoofdsteun. Door de zachte rand en het gebruikte materiaal is deze spiegel breukvast. 
Deze spiegel kan 180 graden versteld worden zodat u altijd de hoek kunt vinden met perfect zich op uw kleintje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier