Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet

Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet
  • Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet
  • Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet | Sfeerbeeld
€ 29,99
Productbeschrijving

Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet

Eigenschappen:
- Geschikt voor alle autostoeltjes groep 0+
- Materiaal: 100% organisch katoen
- Wasbaar op 40 graden 
- 3D-technologie

Aeromoov Inleg Autostoel 0+ Antraciet

Met de Aeromoov Inleg zal uw kleintje veel minder zweten in de autostoel! Het inlegkussen is voorzien van 3D technologie met een honingraatstructuur die ervoor zorgt dat er een constante luchtcirculatie ontstaat. Hierdoor zal het overmatig transpireren verminderen en zal uw kindje de lichaamstemperatuur beter op peil kunnen houden. 
De Aeromoov Inleg past in elke groep 0+ autostoel en zorgt er ook voor dat de autostoel langer schoon blijft. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier