Autostoel Baninni Vega Grey / Black

Autostoel Baninni Vega Grey / Black
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black | Verstelbare hoofdsteun
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black | Ligstanden
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black | Achterzijde
  • Autostoel Baninni Vega Grey / Black

In voorraad

Adviesprijs: € 129,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Autostoel Baninni Vega Grey / Black

Eigenschappen

- 3 standen, inclusief ligstand
- Tegen rijrichting in te plaatsen
- Hoofdsteun verstelbaar
- Uitneembare zitverkleiner
- Afneem- en wasbare bekleding
- Geschikt van 0 - 26 kg
- Afmeting: 62x43x48 cm
- Maximale hoogte hoofdsteun: 70 cm
- Gewicht autostoeltje: 7,5 kg

Autostoel Baninni Vega Grey / Black

In de autostoel Vega Black van het merk Baninni kan uw kindje heerlijk ontspannen! De autostoel is geschikt van 0 - 25 kg en dus lekker lang door te gebruiken. Dankzij de volledige ligstand kan uw kindje onderweg lekker slapen en is de stoel al vanaf de geboorte bruikbaar. 

Vanaf de geboorte kunt u de autostoel tegen de rijrichting in plaatsen, Vanaf 9 kg moet de stoel met de rijrichting mee. De hoofdsteun is in verschillende hoogtes te verstelleb zodat deze de perfecte hoogte voor uw kindje heeft. De comfortabele en uitneembare zitverkleiner wordt meegeleverd. 

De 5-puntsgordel en zijwaartse bescherming verzorgt optimale veiligheid. De bekleding is afneem- en wasbaar. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier