Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black

Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black
  • Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black
  • Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black
  • Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black
  • Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black
  • Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black

In voorraad

Adviesprijs: € 199,99

voor € 159,99

Productbeschrijving

Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black

Eigenschappen:
Autostoeltje groep 1 + 2 (9-25 kg / 9 maanden tot ongeveer 6 jaar)
- Veilige bevestiging door middel van Isofix haken en Top Tether
- Ook te bevestigen via de autogordel
- Vijf comfortabele zit -en slaapstanden 
- Zachte en anatomisch gevormde zitting
- Comfortabele zijsteunen voor het hoofd
- Extra zacht hoofdkussentje voor meer comfort
- Voorzien van 5-puntsgordel
- De bekleding en kussentjes zijn afneembaar en wasbaar
- Getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese standaarden ECE R 44/04

Autostoel Cabino Protector Fix Royal Black

De luxe autostoel Cabino Protector Fix is een groep 1+2 stoel en hierdoor geschikt voor kinderen vanaf 9 kg (ongeveer 9 maanden) tot maar liefst 25kg (ongeveer 6 jaar)! De autostoel kan daarnaast stevig worden bevestigd in de auto door middel van de Isofix verankeringshaken en daarnaast de Top Tether zodat de autostoel zowel onder- als bovenaan stevig vaststaat. Uiteraard kan de autostoel ook met de autogordel bevestigd worden. 
De autostoel Protector Fix kan in verschillende ruststanden worden versteld met één hand. De autostoel is voorzien van een 5-puntsgordel zodat uw kleintje hier vanaf 9 maanden veilig in zit. Wanneer uw kind de lengte van 1.00 meter bereikt, kan het 5-puntsgordelsysteem verwijderd worden en kan de stoel gebruikt worden met de 3-punts autogordel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier