Autostoel Cars Befix SP

Autostoel Frozen Befix SP
  • Autostoel Cars Befix SP

In voorraad

Adviesprijs: € 65,00

voor € 49,99

Productbeschrijving

Autostoel Cars Befix SP

Eigenschappen van deze Cars Befix autostoel:

 - Getest en goedgekeurd volgens de Europese ECE R44/04 norm;
 - Voorzien van extra zijwaartse bescherming, Side Protection;
 - De hoofdsteun is verstelbaar in de hoogte;
 - Afmetingen zitje: breedte 4,5 cm, lengte 5 cm en hoogte 7 cm.
 - Gewicht van het zitje: 3,9 kg.

Autostoel Cars Befix SP

Autostoeltje met de bekende figuren uit Cars afgebeeld. Deze autostoel is geschikt voor groep 2-3. Met deze autostoel kun je je kindje jarenlang veilig vervoeren, vanaf circa 3 tot en met 12 jaar. Dit autostoeltje is voorwaarts gericht en dient met de autogordel vastgezet te worden. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. De autostoel groeit dus volledig met je kindje mee!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier