Autostoel GB Idan Sea Port Blue + GB Base-Fix

Autostoel GB Idan Sea Port Blue + GB Base-Fix
  • Autostoel GB Idan Sea Port Blue + GB Base-Fix
  • Autostoel GB Idan Sea Port Blue
  • Autostoel GB Idan | Zitverkleiner
  • Autostoel GB Idan | L.S.P. systeem
  • Autostoel GB Idan | Verstelbare hoofdsteun
  • Autostoel GB Idan | XXL Zonnekap
  • GB Base-Fix
  • GB Base-Fix

Adviesprijs: € 449,99

voor € 249,99

Productbeschrijving

Autostoel GB Idan Sea Port Blue + GB Base-Fix

Eigenschappen autostoeltje GB Idan:
- Autostoel groep 0+: geschikt van 0-13kg
- Te bevestigen via de autogordel of Isofix Base
- Geïntegreerd L.S.P. systeem
- XXL zonnekap
- Inclusief zitverkleiner voor pasgeborenen
- Afmeting: 67x44x38 cm
- Gewicht: 4,7 kg
- Voldoet aan de Europese ECE R44/04 norm
- Zonder adapters te bevestigen op de kinderwagen GB Maris

Eigenschappen GB Base-Fix:
Eigenschappen:
- Vast te zetten in de auto met de autogordel of Isofix
- Veiligheidsindicatoren voor juiste bevestiging
- Geschikt voor autostoeltje GB Idan

 

Autostoel GB Idan Sea Port Blue + GB Base-Fix 

Set bestaande uit autostoel GB Idan Sea Port en een bijpassende GB Base-Fix!

Autostoel GB Idan is de nieuwste innovatie op het gebied van autostoeltjes en veiligheid!
De autostoel Idan van GB (Goodbaby) groeit mee met uw baby vanaf geboorte tot ongeveer 18 maanden. De autostoel heeft zowel een uitneembare zitverkleiner als een in 11 hoogtes verstelbare hoofdsteun zodat dit stoeltje voor zowel de allerkleinsten als voor grotere baby's erg comfortabel is. De XXL zonnekap zorgt ervoor dat uw kindje goed beschermd is tegen zon, kou en wind. 
Autostoel GB Idan heeft een geavanceerde energie-absorberende kunststof kuip die ervoor zorgt dat de grootste schokken van een aanrijding worden opgevangen. Daarnaast is dit autostoeltje voorzien van het L.S.P. systeem waarbij een kunststof arm uitgeschoven kan worden voor extra side protection. 
Om de stoel in de auto te bevestigen kunt u de autogordel gebruiken maar u kunt er ook voor kiezen om de bijpassende Isofix Base te gebruiken waar het autostoeltje met slechts één klik op bevestigd kan worden. 

De GB Base-Fix zorgt ervoor dat u het GB autostoeltje snel en veilig in de auto kunt bevestigen. Deze base is zowel in de auto te bevestigen door middel van Isofix maar ook met de autogordel. Hierdoor is deze base geschikt voor verschillende auto's, met en zonder Isofix. 
Wanneer de base juist is bevestigd, kunt u het autostoeltje met slechts één klik op de basis bevestigen. De veiligheidsindicatoren geven aan wanneer het autostoeltje op de juiste manier is bevestigd zodat onjuiste installatie wordt voorkomen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier