Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Nu gratis verzending
Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue + Base
  • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue
  • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue + Base
  • Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

In voorraad

€ 499,99
Productbeschrijving

Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Eigenschappen:
- Groep 0+ autostoel: geschikt van 0-13kg
- Inclusief Isofix Base voor veilige bevestiging in de auto 
- Voorzien van een unieke vlakke positie voor gebruik in en buiten de auto
- Voorzien van Side Protection System en absorberende lagen in de schaal voor optimale bescherming
- Inclusief newborn inleg en verstelbare 5-puntsgordel
- Inclusief grote, verstelbare zonnekap
- Voldoet aan de strenge Europese ECE-R129 (i-Size) normering

Autostoel Kiddy Evoluna i-Size2 Mountain Blue

Het merk Kiddy onderscheidt zich met autostoelen die de ultieme veiligheid bieden. De Evoluna i-Size2 is de eerste autostoel in zijn soort die versteld kan worden in een platte positie en op die manier zowel in als buiten de auto gebruikt kan worden. Hierdoor ligt uw pasgeboren baby altijd in de veiligste platte positie en hoeft u tijdens het autorijden niet perse na 1,5 uur te stoppen.
De Evoluna i-Size2 wordt geleverd inclusief Isofix Base waarmee u deze autostoel stevig en veilig is de auto kan plaatsen. De autostoel in combinatie met de Isofix Base voldoen aan de strenge i-Size normering ECE-R129. 
De luxe autostoel is voorzien van de nieuwste technologie waardoor deze zich onderscheidt van andere autostoelen op het gebied van veiligheid. De Evoluna i-Size is voorzien van absorberende lagen in de schaal, Side Protection System en beschermende compartementen aan de zijkant die ervoor zorgen dat deze autostoel de schokken van een aanrijding absorbeert voordat deze de baby kunnen bereiken. 
Voor de allerkleinste baby's is deze autostoel voorzien van een newborn inleg die ervoor zorgt dat uw kleintje stevig in deze autostoel zit. De 5-puntsgordel zorgt voor de verdere veiligheid. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier