Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey

Nu gratis verzending
Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey | Gordelsysteem
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey | Ligstanden
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey
  • Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey

In voorraad

Adviesprijs: € 299,99

voor € 199,99

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey

Eigenschappen autostoel: 

- Geschikt voor kinderen van 9-18 kilo (groep 1)
- Gemakkelijk te gebruiken door het 90° draaien
- De kleurindicator op de autostoel geeft aan wanneer deze correct is teruggedraaid
- Eenvoudig te installeren in de auto door middel van de autogordel
- Gordelspanner voor extra stabiliteit in de auto
- Inclusief hoofdverkleiner voor extra veiligheid. 
- Merk: Maxi-Cosi

Autostoel Maxi-Cosi Axiss Nomad Grey

De autostoel Maxi Cosi Axiss is zeer gemakkelijk is gebruik door het draaisysteem. Met het innovatieve systeem van Maxi-Cosi kunt u het autostoeltje Axiss namelijk 90° linksom of rechtsom draaien. Hierdoor kunt u uw kindje heel gemakkelijk in de auto zetten. Autostoel Axiss is verstelbaar in diverse standen zodat uw kindje hierin zowel recht kan zitten als lekker kan slapen.. Door de handige verstelbare hoofdsteun en harnasgordel kan het Autostoeltje Axiss makkelijk meegroeien met uw kindje.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

 

Bekijk hier hoe dit autostoeltje werkt:

Let op: dit artikel betreft de Nomad Grey versie van de Maxi-Cosi Axiss. De afbeeldingen en video van de rode versie zijn gebruikt om de functionaliteiten van dit artikel weer te geven.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier