Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red + Gratis Accessoirepakket

Nu gratis verzending
  • Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red + Gratis Accessoirepakket
  • Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red + Gratis Accessoirepakket
  • Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red + Gratis Accessoirepakket
  • Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red + Gratis Accessoirepakket

In voorraad.

€ 299,00

Prijs zoals weergegeven: € 299,00

Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red   +€ 0,00
Safety 1st baby on board bordje Geel   +€ 0,00
Safety 1st Child View Car Mirror   +€ 0,00
Achterbankspiegel Titaniumbaby   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 299,00

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red

Eigenschappen

- Ultieme lichtgewicht: 1,7 kg (uitneembare drager)
- Te bevestigen met Isofix(3wayFix of FamilyFix One) of autogordel
- Voldoet aan de strengste I-Size veiligheidsnormen
- Vervoeren tegen de rijrichting in
- Geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden (45 - 75 cm)
- Te plaatsen op alle Maxi-Cosi en Quinny kinderwagens
- Te plaatsen op andere kinderwagens i.c.m. adaptersets
- Eenvoudige isofixbevestiging met click-and-go technologie
- Meerdere manieren om je klindje ergonomisch te dragen
- Het innovatieve praktische harnas blijft open staan, zodat jij je baby in een paar seconden in en uit het stoeltje kan tillen 
- Dankzij memory lock eenvoudig met één hand te verwijderen van kinderwagens van MaxiCosi en Quinny
- Het extra grote zonnescherm biedt maximale bescherming tegen de zon
- De audiovisuele indicatoren bevestigen of de verwijderbare soft carrier op juiste wijze wordt geïnstalleerd

Autostoel Maxi-Cosi Coral Essential Red

Deze autostoel wordt nu geleverd inclusief gratis accessoirepakket! Dit pakket bestaat uit een achterbankspiegel, Child view spiegel en het wereldbekende ''Baby On Board!'' bordje van Safety 1st. 

Autostoel Maxi-Cosi Coral is de allernieuwste, en meest innovatieve autostoel op de markt op dit moment. Maxi-Cosi heeft nu namelijk de eerste autostoel ontwikkeld die het ongemak van een zware autostoel wegneemt, en tóch aan de allerstrengste I-Size veiligheidsnormen voldoet. Deze Coral autostoel heeft namelijk een uitneembare, zachte drager van maar 1,7kg! Met de Coral zet Maxi-Cosi het gemak van papa en mama voorop, terwijl de uitzonderlijk goede veiligheid blijft gewaarborgd. 

De Maxi-Cosi Coral is een autostoel geschikt vanaf de geboorte tot circa. 12 maanden. In combinatie met de isofix-base, voldoet deze autostoel aan de allerstrengste I-size normen (R129). De autostoel wordt tegen de rijrichting in vervoerd, waardoor het hoofd en de nek beter beschermd zijn. Daarnaast is uw kindje ook optimaal beschermd met een zijwaartse aanrijding, dankzij het Side Protection System. Daarnaast verminderd het materiaal van de autostoel al het impact van eventuele botsingen. 

De Coral bestaat dus uit 2 delen: de harde kuip aan de onderkant die u bevestigd op de isofix, en de zachte, uitneembare inleg. U kunt de kuip dus in de auto laten staan, en de inleg eruit tillen en op deze manier uw kindje naar binnen brengen. Deze inleg is de ultieme lichtgewicht-drager; uw kindje vervoeren was nog nooit zo makkelijk. 

Daarnaast biedt de autostoel uw kindje optimaal comfort. Het is lekker dik gevoerd zodat uw kindje gegarandeerd heerlijk zal slapen. Uiteraard is de Maxi-Cosi voorzien van een 5-punts veiligheidstuigje en zachte, uitneembare stoelverkleinkussentjes. 

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier