Autostoel Maxi-Cosi Pearl Nomad Black

Nu gratis verzending
Autostoel Maxi-Cosi Pearl Nomad Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Nomad Black
  • Beschermhoes Maxi-Cosi Pearl Cool Grey

In voorraad.

Adviesprijs: € 259,00

voor € 149,99

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Nomad Black

- Autostoel geschikt voor peuters van 9 maanden tot ca. 4 jaar (9 tot 18 kg, groep 1)
- Isofix-installatie: LED indicator en geluidssignaal bevestigen correcte installatie van de Pearl op de FamilyFix
- Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix, dezelfde Isofix basis die voor het Pebble en CabrioFix baby autostoeltje gebruikt wordt.
- Extra zijdelingse hoofdbescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant (Side Protection System)
- 5 comfortabele standen, van zit-naar slaappositie

Beschermhoes Maxi-Cosi Pearl Cool Grey (optioneel)

De beschermhoes van Maxi-Cosi voor de Pearl autostoel is lekker zacht door de comfortabele badstof. De autostoelhoes zorgt ervoor dat uw autostoel niet vuil wordt en langer meegaat. Daarnaast zorgt de badstof voor heerlijke warmte in de winter maar is dit materiaal ook lekker koel en vochtregulerend in de zomermaanden. 

De afbeelding van deze Maxi-Cosi beschermhoes is ter illustratie toegevoegd. 

De nieuwe Maxi-Cosi Pearl is de nieuwste generatie autostoelen op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Het nieuwe autostoeltje  staat voor comfort, veiligheid en design. De hoofdsteun en het gordelsysteem zijn gelijktijdig verstelbaar aan de voorzijde van het autostoeltje. Met de innovatieve easy-out harnasgordel haalt u, uw kindje makkelijk in en uit het autostoeltje.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier