Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite

In voorraad.

€ 299,00
Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite

Eigenschappen
- Merk: Maxi-Cosi
- Type: Pearl Pro2 i-Size
- Kleur: Authentic Graphite / antraciet grijs
- Geschikt voor kinderen van 67 tot 105 cm (6 maanden - 4 jaar)
- Achterwaarts vervoeren tot 4 jaar mogelijk
- Hoofdsteun en gordels zijn gelijktijdig verstelbaar
- Inclusief comfort kussentje
- Innovatief openstaand gordelsysteem
- Zowel bij voorwaarts als achterwaarts gebruik een volledig ligstand
- Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm

Let op: Uitsluitend te gebruiken met een FamilyFix3, 3wayFix of FamilyFix One i-Size baseAutostoel Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Graphite

De Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size is een praktische, veilige en comfortabele autostoel voor kinderen van 67 tot 105 cm, dat komt overeen met circa 6 maanden tot 4 jaar. De autostoel is zowel achterwaarts als voorwaarts te gebruiken en heeft in beide posities een volledige ligstand. In deze autostoel kun je je kindje tot wel 4 jaar achterwaarts vervoeren.

Veiligheid
De Pearl Pro 2 i-Size voldoet aan de strenge i-Size veiligheidseisen. Daarmee loopt dit autostoeltje op het gebied van veiligheid echt voorop. Doordat de autostoel altijd wordt bevestigd met Isofix is de kans op foutieve installatie minimaal. Door middel van een groen lampje geeft het Isofix onderstel aan wanneer deze goed bevestigd is. Zo weet je zeker dat je kindje goed beschermd is.

Installatie in de auto
Het Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje kan uitsluitend met een Maxi-Cosi Isofix onderstel zoals de Maxi-Cosi FamilyFix3 en 3wayFix worden geïnstalleerd in je auto. Deze base kan ook gebruikt worden in combinatie met de Maxi-Cosi Jade auto reiswieg of het Maxi-Cosi Pebble Plus baby autostoeltje. Het Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje kan ook worden bevestigd met de FamilyFix One i-Size base.

Comfort
De hoofdsteun en gordels zijn gelijktijdig verstelbaar zodat deze makkelijk met je kindje meegroeien en je kindje altijd veilig zit. Het zitje is ergonomisch gevormd en is eenvoudig te draaien van achterwaarts naar voorwaarts.

Gebruiksgemak
Dankzij de Isofix bevestigingsmethode is dit stoeltje niet alleen veilig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De bekleding van het Pearl Pro 2 i-Size Autostoeltje is gemaakt van Bamboe en kan worden uitgewassen in de wasmachine. De Pearl Pro i-Size heeft een innovatief openstaand gordelsysteem waardoor je je kindje heel makkelijk in het autostoeltje kunt bevestigen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier