Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes
  • Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey

In voorraad.

€ 269,00

Prijs zoals weergegeven: € 269,00

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey   +€ 0,00
Beschermhoes Maxi-Cosi Pearl Pro & Pearl Smart Cool Grey   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 269,00

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Eigenschappen:
Autostoel geschikt voor kinderen van 67 t/m 105cm (circa 6 maanden tot 4 jaar)
- Voldoet aan de strenge i-Size normering
- Isofix-installatie: lichtindicatie bevestigt correcte installatie
- Uitsluitend te gebruiken in combinatie met de FamilyFix One, dezelfde Isofix basis die voor het Maxi-Cosi Rock autostoeltje gebruikt wordt (niet inbegrepen)
- Tot 4 jaar achterwaarts te gebruiken
- Verstelbare hoofdsteun 
- Verstelbare 5-puntsgordel
- Verstelbare in verschillende ligstanden

Autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Nomad Grey + Beschermhoes

Deze autostoel wordt nu geleverd inclusief beschermhoes t.w.v. €49,99!

De Maxi-Cosi Pearl Smart autostoel  voldoet aan de strenge i-Size normering. Hierdoor kan uw kind in dit autostoeltje achterwaarts vervoerd worden tot een lengte van 105cm, dit is circa 4 jaar. Eventueel is het ook mogelijk om de autostoel voorwaarts te gebruiken, dit wordt echter pas aangeraden vanaf 15 maanden. De autostoel is geschikt vanaf een lengte van 67cm, dit is ongeveer 6 maanden. 
De autostoel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun zodat deze perfect mee groeit met uw kind. Daarnaast is de 5-puntsgordel ook verstelbaar zodat uw kind altijd veilig in deze autostoel vervoerd kan worden. De autostoel is verstelbaar in een comfortabele ruststand. 
U bevestigt deze autostoel door middel van Isofix, hiermee verankert u de autostoel aan het chassis van de auto. Dit is dus een zeer veilige en stabiele manier van vervoeren. De autostoel Maxi-Cosi Pearl Smart kan enkel gebruikt worden in combinatie met de Familyfix One Base. Deze Base geeft u een indicatie via een lampje waarmee bevestigd worden dat de autostoel op de juiste manier wordt gebruikt op de Base. 

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier