Autostoel Maxi-Cosi Rodi XP Isofix Night Black

Autostoel Maxi-Cosi Rodi XP Isofix Night Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Rodi XP Isofix Night Black

In voorraad

Adviesprijs: € 149,99

voor € 119,99

Productbeschrijving

Autostoeltje Maxi-Cosi Rodi XP Isofix Night Black

Eigenschappen:
- Voorzien van Isofix
- Geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar
- Geschikt voor kinderen vanaf 15 kg tot 36 kg (groep 2-3)
- Groeit in lengte en breedte mee met uw kind
- Eenvoudig te installeren met driepuntsgordel in uw auto
- Licht van gewicht
- Goede bescherming tegen zijwaarste botsingen dankzij SPS 

Autostoel Maxi-Cosi Rodi XP Isofix Night Black

Bij Maxi-Cosi staat bij het creëren van een autostoel veiligheid voorop. Dat is ook terug te zien in het autostoeltje Rodi XP Isofix. De Maxi-Cosi Rodi XP Isofix is een autostoeltje speciaal ontwikkeld door Maxi-Cosi dat het risico op hoofdletsel verminderd bij aanrijdingen op de zijkant van de auto. Naast veiligheid is comfort en gebruiksgemak ook een belangrijke factor voor een autostoeltje en daar voldoet de Maxi-Cosi Rodi XP2 ook zeker aan.
Deze autostoel is voorzien van Isofix zodat de autostoel veilig vastgezet kan worden in de auto. Uw kind wordt in de auto bevestigd door middel van de 3-puntsgordel. Deze autostoel groeit mee met uw kind doordat de hoofdsteun in hoogte verstelbaar is, ook de schouderbescherming kan in breedte worden versteld.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier