Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air Nomad Black + Beschermhoes

Nu gratis verzending
Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air Nomad Black + Beschermhoes
 • Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air Nomad Black + Beschermhoes
 • Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air Nomad Black + Beschermhoes

In voorraad.

€ 159,00

Prijs zoals weergegeven: € 159,00

Beschermhoes Maxi-Cosi Rodifix / Rodifix Air Cool Grey   +€ 0,00
Maxi Cosi RodiFix Air Nomad Black   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 159,00

Productbeschrijving

Eigenschappen

 • Geschikt voor kinderen vanaf 15 kilo en een lengte van 1 meter
 • Te gebruiken tot 36 kg (groep 2-3) 
 • Zeer gemakkelijk vast te zetten met het Isofix systeem
 • AirProtect® zorgt voor extra bescherming van het hoofd
 • Autostoeltje groeit mee in lengte en breedte
 • Inclusief slaapstand
 • Te bevestigen in de autostoel met Isofix voor extra stevigheid en veiligheid
 • Ook te bevestigen met de autogordel
 • Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air Nomad Black

  Met de Maxi Cosi RodiFix Air kunt u uw kindje altijd veilig vervoeren in de auto. Door het AirProtect Systeem in de hoofdsteun en het IsoFix systeem waarmee u de stoel vastzet heeft u de optimale veiligheid voor uw kindje. Door de gordelgeleiders zit de autogordel altijd op de juiste manier zodat uw kindje lekker comfortabel in deze Maxi Cosi autostoel kan zitten. De autostoel groeit mee door middel van de verstelbare hoofd- en schoudersteun en door de slaapstand kan uw kindje ook lekker liggen in dit autostoeltje. 

  Verzenden en retourneren

  Verzenden
  Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

   

  Retourneren
  Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

  Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier