Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black

Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black vooraanzicht
  • Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black hoofdsteun
  • Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black gordeltjes
  • Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black zijaanzicht

In voorraad

Adviesprijs: € 264,99

voor € 139,99

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black

Eigenschappen Maxi-Cosi Autostoeltje Rubi

  • Gordels en hoofdsteun zijn gelijktijdig verstelbaar
  • Voorzien van vier verschillende ligstanden
  • Gemakkelijk met de gordel te bevestigen
  • Staat garant voor kwaliteit, design en comfort

Autostoel Maxi-Cosi Rubi Night Black

Let op: dit artikel betreft de Night Black versie van de Maxi-Cosi Rubi. De afbeeldingen van de rode versie zijn gebruikt om de functionaliteiten van dit artikel weer te geven.

De Maxi-Cosi autostoel Rubi is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar en van 9 tot 18 kg (groep 1). De autostoel is voorzien van een uniek gordelsysteem waardoor het erg eenvoudig wordt deze in de auto te installeren. Met speciale haken worden de gordels van het autostoeltje opengehouden waardoor u gemakkelijk uw kind erin kunt plaatsen. 
De autostoel heeft een extra hoofdverkleiner die meergroeit met uw kindje, deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kindje nog beter beschermd wordt in de autostoel.
De autostoel Rubi wordt stevig en gemakkelijk vastgezet in de auto door middel van de autogordel 

 

Bekijk hier hoe deze autostoel werkt:

Let op: dit artikel betreft de kleur Night Black. Deze kleur kan afwijken van de kleur van het autostoeltje in bovenstaande video.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier