Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black

Nu gratis verzending
Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black | Bekerhouder
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black | Groep 1-2-3
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black | Verstelbare hoofdsteun
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black | Isofix en Top Tether
  • Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black

In voorraad.

Adviesprijs: € 339,00

voor € 279,00

Productbeschrijving

Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black

Eigenschappen:
- Geschikt van 9 maanden - 12 jaar (9-36kg)
- Groep 1/2/3 autostoel
- Voorzien van Isofix (groep 1-2-3) met Top Tether (groep 1)
- Voorzien van een uitneembaar verkleinkussen
- Voorzien van een 5-puntsgordelsysteem (groep 1)
- Verstelbare hoofdsteun, groeit volledig mee met uw kind
- Verstelbaar in 5 ligstanden (groep 1)
- Afneembare en wasbare bekleding
- Voorzien van verkoelende bamboestoffen; bied temperatuurregeling
- Voorzien van G-Cell-technologie bij de schouders; vermindert en verspreidt G-krachten bij zijdelingse botsing
- Air Protect bij het hoofd
- Inclusief bekerhouder
- Easy in harness; gordeltjes blijven open staan, dit zorgt voor eenvoudige bevestiging in de autostoel
- Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44.

 

Autostoel Maxi-Cosi Titan Pro Nomad Black

De autostoel  Maxi-Cosi Titan Pro is de eerste Maxi-Cosi doorgroei autostoel! Deze autostoel is namelijk te gebruiken van 9-36kg, dat is vanaf ongeveer 9 maanden tot maar liefst 12 jaar. De autostoel is volledig verstelbaar waardoor deze perfect meegroeit met uw kind. 

Wanneer uw kleintje 9 maanden oud is gebruikt u de autostoel in de laagste stand met de zitverkleiner. Deze verkleiner zorgt ervoor dat uw kind niet alleen erg comfortabel zit, maar dat de stoel ook goed is opgevuld waardoor er weinig bewegingsruimte is bij een aanrijding. De autostoel kan in 5 ligstanden worden versteld zodat uw baby hierin ook nog lekker kan rusten en slapen. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix haken én een Top Tether voor extra stabiliteit. 

Wanneer uw kind de lengte van 1 meter bereikt en een gewicht van 15kg, kan deze stoel omgevormd worden tot een autostoel uit groep 2/3. De 5-puntsgordel en zitverkleiner worden uit de autostoel gehaald en de hoofdsteun gaat omhoog. De hoofdsteun kan steeds een stukje met uw kind meegroeien zodat deze altijd op de juiste en veilige hoogte staat. In deze vorm wordt de autostoel in de auto vastgezet door middel van de Isofix haken, uw kind komt in de 3-punts autogordel van in de autostoel. 

De Titan Pro heeft een aantal extra specificaties ten opzichte van de Maxi-Cosi Titan. De autostoel Maxi-Cosi Titan Pro is namelijk voorzien van verkoelende babmboestoffen. De binnenzijde van de zitting is voorzien van deze bamboestoffen en zorgt voor een hoogwaardige temperatuurregeling en dus extra comfort voor je kindje. Daarnaast is de Titan Pro voorzien van de G-Cell-technologie. De G-Cell-technologie is voorzien van een hexagonale structuur die de G-krachten bij een zijdelingse botsing vermindert en verspeidt. Ook heeft de autostoel Titan Pro een easy-in-harness. Dit betekent dat wanneer je je kindje in de 5-puntsgordel wil bevestigen, deze open blijft staan door ingebouwde vering. Op deze manier zitten de gordeltjes nooit in de weg en plaats je je kindje eenvoudig in het autostoeltje. 

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier