Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm

Nu gratis verzending
Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm
  • Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm
  • Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm
  • Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm

Adviesprijs: € 169,00

voor € 99,99

Productbeschrijving

Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm

De Cosmo SP wordt geïnstalleerd met behulp van de van ISOFIX in de auto. 

De autostoel is geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kilo (ongeveer van 1 tot 4 jaar). De zijwangen zijn met Side protection voor nog betere beschermingen bij zijwaartse botsingen. De hoes kan worden verwijderd en gewassen conform de voorschriften in de gebruiksaanwijzing.

Autostoel Nania Cosmo SP+ ISOFIX Agora Storm

Luxueus universeel autozitje voor kinderen van 9 tot 18 kilo. Wordt gemonteerd in de ISOFIX die in de auto aanwezig moet zijn. De Cosmo heeft een inlegkussentje voor extra comfort voor de allerkleinsten.

Breedte zitje: 440 mm
Lengte zitje: 540 mm
Hoogte zitje: 615 mm

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier