Autostoel Nania Racer SP Shadow Black + Comfortseat Frozen

Autostoel Nania Racer SP Shadow Black + Comfortseat Froze
  • Autostoel Nania Racer SP Shadow Black + Comfortseat Froze

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 59,98

Prijs zoals weergegeven: € 59,98

Productbeschrijving

Autostoel Nania Racer SP Shadow Black + Comfortseat Frozen

Eigenschappen

- Autostoel te gebruiken van 9 maanden tot 12 jaar (9-36 kg).
- Voorzien van een 5-puntsgordel
- Side Protection bij hoofd, rug en heupen
- In hoogte verstelbaar
- Volledig afneembare en wasbare hoes
- Voorzien van verstelbare gordels
- Voldoet aan Europese ECE-R44 norm
Inclusief comfortabel gevoerd inlegkussen

Autostoel Nania Racer SP Shadow Black + Comfortseat Frozen

Zoekt u een autostoel die vanaf 9 maanden tot 12 jaar te gebruiken is? Dan is de Autostoel Nania Racer SP de perfecte keuze!
Dit autostoeltje gebruikt worden vanaf 9 maanden met behulp van de 5-puntsgordel in dit stoeltje. Wanneer uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt, kunt u de 5-puntsgordel verwijderen en wordt uw kindje vastgezet met de 3-punts autogordel. De hoofdsteun van deze autostoel kan versteld worden zodat deze perfect meegroeit met uw kind.
Inclusief bijpassende zitverkleiner met een vrolijk Frozen design zodat uw kleintje hier heerlijk comfortabel in kan zitten. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier