Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base

Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base
  • Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base
  • Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base | Voorzijde
  • Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base
  • Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base
  • Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base

In voorraad

€ 319,99
Productbeschrijving

Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base 

Kenmerken:

- Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kilo. 
- Lichtgewicht autostoel groep 0 (2,3kg)
- Bevestiging door middel van Isofix; Pipafix base wordt meegeleverd
- Inclusief katoenen inlegkussen
- Geschikt voor op het frame van de Nuna Pepp buggy; adapters zijn los verkrijgbaar
- Geschikt voor de Nuna en Maxi-Cosi autostoel adapters
- Inclusief zonnekap
- Merk: Nuna 

Autostoel Nuna Pipa LITE Fog + Base 

Deze lichtgewicht autostoel van het bekende merk Nuna weegt maar 2,3kg en is daarmee eenvoudig mee te nemen. Het dragen van deze autostoel is een stuk comfortabeler vanwege zijn lichte gewicht. 

De autostoel is voorzien van speciaal aeroflex schuim dat zorgt voor een flexibele en veerkrachtige bescherming. Bij een botsing wordt de kracht geabsorbeerd en verspreid, waardoor je baby zo min mogelijk risico loopt. Veiligheid staat nou eenmaal op nummer 1! 

Naast de veiligheid heeft Nuna ook gedacht aan comfort voor zowel baby als ouder. De autostoel is voorzien van een uitneembare hoofdsteun met memoryfoarm. De hoofdsteun zorgt hiermee voor de perfecte pasvorm voor je baby. Daarnaast is het autostoeltje voorzien van een afneembare zonnekap met 50+ UV bescherming, een katoenen inlegkussen én een Pipafix base. Met deze base kan de autostoel eenvoudig achterwaarts in de auto geïnstalleerd worden. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier