Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black

Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black
  • Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black | Gordelsysteem
  • Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black | Ligstand
  • Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black
  • Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black | Verstelbare hoofdsteun

In voorraad.

Adviesprijs: € 69,99

voor € 59,00

Productbeschrijving

Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black

Eigenschappen:
- Autostoel groep 1-2-3: te gebruiken van 9-36 kg (ongeveer 9 maanden - 12 jaar)
- Hoofdsteun in 6 standen verstelbaar
- Schoudergordels verstelbaar in 2 posities
- Voorzien van ruststand
- Inclusief 5-punts veiligheidsgordel
- Voorzien van gordelpads
- Gordelsysteem is verwijderbaar
- 5-punts veiligheidsgordel met één hand te verstellen
- Gewatteerd zitgedeelte
- Verwijderbare / wasbare bekleding (handwas, 30°)

Autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black

Van deze autostoel van het bekende merk Safety 1st. heb je extra lang plezier. Dit autostoeltje is namelijk geschikt voor groep 1/2/3. Je kindje kan gebruik maken van deze autostoel vanaf 9 tot en met ongeveer 36 kilo. Dit wil zeggen dat je vanaf 9 maanden tot 12 jaar voorzien bent van een autostoeltje dat je kindje veilig vervoerd in de auto. 

Een voordeel van de autostoel Safety 1st. Ever Safe Full Black is dat je met één hand de gordeltjes kunt aanpassen. De autostoel groeit volledig met je kindje mee. Zo is de hoofdsteun in 6 standen verstelbaar en de schoudergordels in 2 standen. Wanneer je kleintje groot genoeg is (vanaf ongeveer 15 kilo / 104 cm), kan het 5-punts veiligheidsharnas verwijderd worden. Vanaf dit moment wordt je kindje, samen met de autostoel, bevestig met de 3-punts gordel die in de auto zit. 

Daarnaast biedt deze autostoel comfort voor je kindje. Zo is de zitting gewatteerd én zijn de gordeltjes voorzien van zachte pads. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier