Autostoel Silver Cross Simplicity Sable

Autostoel Silver Cross Simplicity Sable
  • Autostoel Silver Cross Simplicity Sable
  • Autostoel Silver Cross Simplicity Sable
  • Autostoel Silver Cross Simplicity Sable
  • Autostoel Silver Cross Simplicity Sable

In voorraad

€ 249,99
Productbeschrijving

Autostoel Silver Cross Simplicity Sable

Eigenschappen

- Geschikt van 0 - 13 kg
- Inclusief zonnekap en beendekje
- Bevestigbaar met gordel of isofix base
- Verwijder- en wasbare bekleding
- Uitneembare inleg
- Inclusief 5 -puntsgordel met gordelpads

Autostoel Silver Cross Simplicity Sable

De Simplicity autostoel van het merk Silver Cross is een prachtige autostoel die eenvoudig, snel en veilig te installeren is. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot 13 kg. U kunt de Simplicity met zowel de gordel als de speciaal ontworpen Simplifix Isofix Base (los verkrijgbaar) bevestigen. Simplicity heeft een stevige 5-puntsgordel die goed aansluit. De gordel en hoofdsteun zijn beide verstelbaar, zodat uw kindje altijd veilig en comfortabel in de stoel kan liggen. 

De autostoel is voorzien van bescherming in de zijwanden voor extra bescherming bij een zijwaartse botsing. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier