Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet

Nu gratis verzending
Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet
  • Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet
  • Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet Voorzijde

Verstuurd vanuit fabrikant: 3 - 8 dagen levertijd

Adviesprijs: € 89,99

voor € 82,99

Productbeschrijving

Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet

Eigenschappen
- Geschikt van 9 tot 36 kg (groep 1-2-3)
- In de auto te bevestigen dmv geintegreerd Isofix systeem
- Van 9-18kg te gebruiken met 5-puntsgordel
- Van 18-25kg te gebruiken met 3-punts autogordel
- Van 25-36kg te gebruiken als zitverhoger (afneembare rugleuning)
- Anatomisch gevormde zitting
- Autostoel kan zowel op de voorstoel als de achterzitting worden bevestigd
- Hoofdsteun in hoogte verstelbaar
- Afneembare en wasbare bekleding (30 graden)
- Gewicht stoel: 4,5kg
- Zitbreedte (buitenmaat): 43 cm
- Zitbreedte (binnenmaat): 28 – 30 cm
- Zitdiepte (buitenmaat): 41 cm
- Voldoet aan Europees keurmerk: ECE 44/04 

Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet

De luxe Autostoel Titanium Baby iSafety Niklas 1-2-3 IsoFix Antraciet van Titanium Baby kan gebruikt worden van 9-36kg, dit is ongeveer 9 maanden tot maar liefst 12 jaar. Hiermee heb je dus een veilige autostoel die je voor jaren kan gebruiken! Extra veilig is het geintegreerde Isofix systeem, waarmee je het autostoeltje kun vastzetten aan de carroserie van je auto. De autostoel kan in de eerste jaren gebruikt worden met de 5-puntsgordel in de autostoel. Hiermee zit jouw kindje superveilig en is hij of zij perfect beschermt tegen aanrijdingen.

Als je kindje groter wordt, kan de 5-puntsgordel uit de autostoel verwijderd worden en zal je kindje door middel van de 3-punts autogordel in de autostoel zitten. 
Nóg later kan zelfs de rugleuning van de autostoel afgenomen worden zodat er een zitverhoger overblijft. 
De autostoel kan tijdens deze jaren perfect met jouw kind meegroeien door de verstelbare hoofdsteun. Hiermee houdt jouw kleintje altijd de perfecte steun en veiligheid rondom het hoofd. De bekleding van de autostoel is afneembaar en kan worden gewassen op 30 graden.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier