Autostoelhoes Groep 1+ Antraciet

Autostoelhoes Groep 1+ Antraciet
  • Autostoelhoes Groep 1+ Antraciet

In voorraad.

Adviesprijs: € 20,00

voor € 12,99

Productbeschrijving

Autostoelhoes Groep 1+ Antraciet

Een autostoelhoes is erg belangrijk voor een autostoeltje omdat je op deze manier beschadigingen en vlekken kan voorkomen. Ook biedt het comfort aan uw kindje omdat de hoes lekker zacht aanvoelt. 

Autostoelhoes Groep 1+ Antraciet

Deze autostoelhoes is van goede kwaliteit en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. De stof is voor 80% badstof en 20% polyester. De autostoelhoes past goed om een stoeltje in de categorie 1+, dit zijn autostoelen van 9 maanden tot 3 jaar.

Deze hoes in onder andere geschikt voor volgende autostoelen:
- Remi;
- City Comfort;
- Travel Kid;
- Nania;
- Cosmo;
- Priori SPS en XP;
- Protecto en Protector +. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier