Autostoel Baninni Armila BN361 Black

Autostoel Baninni Black LB361
  • Autostoel Baninni Black LB361
  • Autostoel Baninni Black LB361
  • Autostoel Baninni Black LB361

In voorraad

Adviesprijs: € 139,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Autostoel Baninni Armila BN361 Black

- Wordt geïnstalleerd met behulp van de 3-puntsgordel;
- Verbeterde bescherming aan de zijkant;
- Rugleuning is verstelbaar in 4 posities (comfortable ligstand);
- Zijkanten groeien met uw kindje mee;
- In hoogte verstelbare hoofdsteun5-punts gordelsysteem;
- Stoelverkleiner is uitneembare;
- Gewatteerde schoudergordel;
- De hoes kan worden verwijderd en gewassen (let op de wasvoorschriften in de gebruiksaanwijzing);
- Geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilo (groep 1+2+3, ongeveer van 0 tot 12 jaar).
- ECE-R44 goed gekeurd

Autostoel Baninni Armila BN361 Black

Luxe en comfortabel autostoeltje van Baninni voor kinderen van 9 tot 36 kilo. Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot maar liefst 12 jaar. De autostoel is voorzien van een hoofdsteun die in hoogte verstelbaar is. Ook heeft het autozitje een comfortabele ligstand. Deze autostoel heeft een zachte uitneembare zitverkleiner.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier