Autostoel Cabino Royal Black

Autostoel Cabino Royal Black
  • Autostoel Cabino Royal Black

In voorraad.

Adviesprijs: € 179,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Autostoel Cabino Royal Black

Kenmerken

- vanaf 9 maanden tot ca. 6 jaar
- Voorzien van slaapstand
- In 5 standen te verstellen
- Zachte, comfortabele zitting
- Comfortabele zijsteunen voor het hoofd
- 5-punts gordel
- Bekleding en kussentjes zijn afneembaar
- Goedgekeurd volgens veiligheidseis: ECE R 44/04

Autostoel Cabino Royal Black

De Autostoel Cabino Royal is een luxe autostoeltje te gebruiken voor kindjes vanaf 9 tot ca. 25 kg. U gebruikt deze autostoel tot ongeveer 15kg met de 5-puntsgordel in de autostoel. Doordat deze gordel in hoogte verstelbaar is, kunt de deze altijd op de juiste hoogte afstellen. 
Na deze tijd kunt u het gordelsysteem uit de autostoel verwijderen en gebruikt u de gordel uit de auto om uw kindje hier veilig in vast te maken. Doordat deze stoel hoger is dan andere autostoelen blijft uw kind tot ongeveer 25kg goed beschermd in deze stoel zitten. 
De autostoel is voorzien van verschillende ligstanden en heeft een luxe bekleding met extra verkleinkussen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier