Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black

Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black
  • Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black

In voorraad

Adviesprijs: € 69,99

voor € 29,99

Productbeschrijving

Eigenschappen van het Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black

  • Dit autostoeltje is te gebruiken voor kinderen van 0 t/m 9 maanden oud.
  • Deze autostoel valt in de gewichtscategorie autostoel groep 0: t/m 13 kilogram.
  • Het voldoet vanzelfsprekend aan alle gestelde veiligheidseisen.
  • Daarnaast heeft dit autostoeltje ingebouwde gordels voor u kindje en kan het worden vastgezet met de reguliere autogordel.
  • Deze autostoel wordt geleverd in de kleur antra/black.

 

Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black

Het Autostoeltje Citi Hopper Antra/Black is een groep 0 autostoeltje, geschikt voor kindjes van 0 t/m 9 maanden. Dit mooie en degelijke autostoeltje is uiteraard te gebruiken om uw kindje met de auto te vervoeren. 

Let op! Dit autostoeltje kan enkel in de auto worden bevestigd, deze is niet op een kinderwagen te plaatsen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier