Autostoel Cybex Pallas S-Fix Manhattan Grey

Nu gratis verzending
Autostoel Cybex Pallas S-Fix Manhattan Grey
  • Autostoel Cybex Pallas S-Fix Manhattan Grey

In voorraad

Adviesprijs: € 359,99

voor € 279,99

Productbeschrijving

Autostoel Cybex Pallas S-Fix Manhattan Grey

Eigenschappen:
- Groep 2 autostoel: geschikt van 9-36 kg
- Te bevestigen via zowel het IsoFix Systeem als via de gordel
- Voorzien van een veiligheidskussen ipv gordelsysteem
- In hoogte verstelbare hoofdsteun
- Verstelbare slaapstand
- Verstelbaar veiligheidskussen voor optimale veiligheid bij een aanrijding
- L.S.P.-systeem voor optimale zijwaartse bescherming
- Ademende en uitwasbare bekleding
Goedgekeurd volgens de Europese norm ECE R44/04


Autostoel Cybex Pallas S-Fix Manhattan Grey

De autostoel Cybex Pallas S-Fix heeft in plaats van een 5-puntsgordel een veiligheidskussen welke voor uw kindje in de stoel wordt geplaatst. Door dit veiligheidskussen wordt de druk bij een aanrijding verdeeld over rug, nek en schouders verdeeld waardoor de gewrichten en organen van uw kindje worden ontzien. Het verstelbare Lineair Side Protection System zorgt voor extra bescherming bij zijwaartse botsingen. Naast de extra veiligheid biedt dit stoeltje ook extra bewegingsruimte voor uw kindje in vergelijking met de 5-puntsgordel. 
Het autostoeltje kan in slaapstanden worden versteld, daarnaast is de hoofdsteun in 8 verschillende standen verstelbaar waardoor dit stoeltje perfect met uw kind meegroeit. Door de ademende bekleding met luchtcirculatie zal uw kindje niet overmatig transpireren in deze stoel. 
Dit stoeltje kan doorgebruikt worden tot 36 kg. Als uw kindje ongeveer 18 kg weegt en 1 meter lang in, wordt het veiligheidskussen verwijderd en gebruikt u de stoel met de autogordel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier