Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey

Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey
  • Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey
  • Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey | Voorbeeld op frame

In voorraad.

Adviesprijs: € 149,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey

Eigenschappen:
- Autostoel groep 0+: geschikt vanaf geboorte tot 13kg
- Zeer lichtgewicht: slechts 3,9kg
- In de auto te bevestigen via de autogordel
- Exclusief adapterset om de autostoel op het frame van de Venicci kinderwagen te bevestigen (los verkrijgbaar)

Autostoel Groep 0+ Venicci Pure White Denim Grey

De autostoel Venicci is geschikt voor baby's vanaf geboorte tot ongeveer 9 maanden (13kg). Het autostoeltje is voorzien van zachte padding aan de binnenzijde en een losse hoofdverkleiner. 
U kunt deze autostoel gemakkelijk bevestigen in de auto door middel van de autogordel. Het autostoeltje Venicci is ideaal om te dragen aangezien deze slechts 3,9kg weegt. 
Het autostoeltje Venicci is uitgevoerd in dezelfde stoffen en kleuren als de Venicci kinderwagen waardoor deze een perfecte combinatie vormen. Deze autostoel wordt exclusief adapters geleverd. De adapters om de autostoel op het frame van de Venicci kinderwagen te bevestigen zijn los verkrijgbaar.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier