Autostoel I-max Mickey Mouse

Autostoel I-max Mickey Mouse 2015
  • Autostoel I-max Mickey Mouse 2015

In voorraad

Adviesprijs: € 115,00

voor € 84,99

Productbeschrijving

Autostoel I-max Mickey Mouse

Kenmerken

  • In hoogte verstelbare hoofdsteun;
  • Verstelbare armleuningen;
  • Automatische 5-puntsgordel;
  • Side Protection bij hoofd, rug en heupen;
  • ECE-R44 goed gekeurd;
  • Volledig afneembare en wasbare hoes;
  • Verstelbare gordels.

Autostoel I-max Mickey Mouse

De Autostoel I-max Mickey Mouse van Disney is te gebruiken voor kinderen van 9 maanden t/m 12 jaar en 9 t/m 36 kg. dit autostoeltje kan dus lange tijd worden doorgebruikt. 
Wanneer uw kindje nog klein is, gebruikt u de 5-puntsgordel in de autostoel. Het autostoeltje wordt dan afgesteld op de laagste stand zodat uw kind veilig beschermd zit tussen de hoofdsteun. Wanneer uw kindje de lengte van 1 meter bereikt, kun u het 5-puntsgordelsysteem uit de autostoel verwijderen zodat uw kind met de driepuntsgordel uit de auto vastgezet kan worden. De hoofdsteun van het autostoeltje kan in hoogte worden versteld zodat u deze met uw kind mee kan laten groeien. 

Voordelen:

- Extra comfortabel inleg kussentje bij het hoofdje,
- Extra comfortabel inleg kussentje in het zitgedeelte,
- Lekker zachte en ademende stoelbekleding.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier