Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey

Nu gratis verzending
Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey
  • Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey
  • Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey | Zijkant
  • Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® | Sfeer

Leverbaar vanaf medio april

€ 269,00
Productbeschrijving

Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey

Eigenschappen:
- Voldoet aan de strenge i-Size norm in combinatie met de Besafe Izi Modular i-Size Base (los verkrijgbaar)
- Geschikt van 0-13kg (ongeveer 0-12 maanden)
- Te bevestigen via de autogordel of Besafe Base
- Inclusief uitneembare verkleiner
- XXL zonnekap met UV+ bescherming
- Side Impact Protection zorgt voor extra zijdelingse bescherming
- Afgewerkt met leatherette handvat
- Wasbare bekleding
- Exclusief adapters voor de kinderwagen (los verkrijgbaar)

Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® Elephant Grey

Heeft u een Joolz kinderwagen en wilt u uw kleintje ook in de auto in dezelfde stijl en optimaal veilig vervoeren? Dan is de Autostoel Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® de perfecte keuze! De autostoel is verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren als de kinderwagens van Joolz en herkenbaar afgewerkt met leatherette draagbeugel. 
U wilt uw baby natuurlijk op de veiligste manier vervoeren. Met de iZi Go™ Modular by BeSafe® autostoel van Joolz kan dat! De autostoel voldoet, in combinatie met de bijpassende Besafe Izi Go base (los verkrijgbaar), aan de strenge i-Size norm. Als u geen Isofix bevestigingsmogelijkheid in uw auto heeft, kan het autostoeltje ook met de autogordel worden bevestigd. De autostoel is voorzien van Side Impact Protection (SIP+) voor extra zijdelingse bescherming. 
De Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® kan gebruikt worden vanaf geboorte tot ongeveer 12 maanden. Omdat uw baby in dit eerste jaar flink zal groeien wordt de autostoel geleverd met een uitneembare verkleiner zodat de stoel met uw kleintje mee zal groeien. Het autostoeltje heeft een grote zonnekap met UV+ bescherming en de gordels zijn voorzien van magneten zodat deze handig handig opzij gehouden worden als u de baby in het autostoeltje legt. 
De bekleding van het autostoeltje is uitwasbaar in de wasmachine zodat u na een ongelukje weer snel en schoon op pad kunt. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier