Maxi-Cosi Priori SPS Slate Black

Nu gratis verzending
Maxi-Cosi Priori Autostoel SPS Slate Black 2017
  • Maxi-Cosi Priori Autostoel SPS Slate Black 2017

In voorraad.

Adviesprijs: € 149,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Maxi-Cosi Priori SPS Slate Black

Kenmerken autostoeltje Maxi-Cosi Priori SPS:

- Voorwaarts gericht autostoeltje, geschikt voor peuters van 9 maanden tot 3½ jaar (9 tot 18 kg)
- Extra zijdelingse bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant
- Ergonomisch ruim zitje met veel zitcomfort
- Hoge zitpositie in de auto, soepel te verstellen van zit-   naar volledige slaapstand (4 standen)
- Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04

Bekijk hier hoe deze autostoel in de auto bevestigd wordt:

Maxi-Cosi Priori SPS Slate Black

Het Maxi-Cosi Priori SPS autostoeltje met extra zijdelingse bescherming is voorzien van een schokabsorberende hoofdsteun en vier comfortabele zitstanden voor optimaal comfort. Zelfs als je kind niet kan wachten tot de plaats van bestemming is bereikt, weet jij zeker dat het veilig en comfortabel zit.

Het autostoeltje is eenvoudig te installeren met een 3-punts autogordel en is voorzien van praktische gordelhaken die de gordel opzij houden, waardoor je kind snel in en uit het zitje kan komen. Ook is het gordelsysteem gemakkelijk, met een hand te verstellen. Dit autostoeltje heeft afneembare en wasbare bekleding.

Lifetime Warranty

Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de Maxi-Cosi artikelen zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier