Autostoel Racer Cars

Autostoel Racer Cars
  • Autostoel Racer Cars
  • Autostoel Racer Cars Hoofdsteun
  • Autostoel Racer Cars Gordels

In voorraad

Adviesprijs: € 85,00

voor € 69,99

Productbeschrijving

Autostoel Racer Cars

Eigenschappen

- Autostoel te gebruiken van 9 maanden tot 12 jaar (9-36 kg).
- Voorzien van een 5-puntsgordel
- Side Protection bij hoofd, rug en heupen
- In hoogte verstelbaar
- ECE-R44 goed gekeurd
- Volledig afneembare en wasbare hoes
- Voorzien van verstelbare gordels

Let op! Enkel online te bestellen.

Web only product

Autostoel Racer Cars

Erg leuk autostoeltje Racer van Disney's bekende Cars. De autostoel Racer is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot en met 36 kg (ca. 9 mnd tot 12 jaar) en is voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Kan tot 15 kg gebruikt worden in combinatie met de 5-punts gordel in de autostoel en daarna kan uw kindje vastgezet worden met de autogordel.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier