Autostoel Titanium Baby Vigo Zwart 0-1-2

Nu gratis verzending
  • Autostoel Titanium Baby Vigo 0-1-2 Zwart
  • Autostoel Titanium Baby Vigo 0-1-2 Zwart

In voorraad.

Adviesprijs: € 99,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Autostoel Titanium Baby Vigo Zwart 0-1-2

Kenmerken

- Te gebruiken vanaf de geboorte tot 25 kg
- Comfortabel
- 5-punts veiligheidsgordel
- Verstelbare hoofdsteun
- Verstelbare rugleuning (incl. ligstand)
- Verwijderbare zitverkleiner
- Tegen de rijrichting te plaatsen (0-13 kg)
- Met rijrichting mee te plaatsen (9-25 kg) 
- Voorzien van Side Protection System voor zijdelingse bescherming
- Wasbare en verwijderbare bekleding 

Autostoel Titanium Baby Vigo Zwart 0-1-2

Erg mooie autostoel van het merk Titanium Baby 0-1-2 dat betekent dat de autostoel is te gebruiken vanaf de geboorte en daarna is om te bouwen om te gebruiken tot wel 25 kg! Dit alles door de verstelbare rugleuning, de zitverkleiner en de verstelbare hoofdsteun. 

De autostoel is ook voorzien van een zijdelingse bescherming voor het hoofd, buik en dijen. Met de gordelgeleiders is het eenvoudig om de autostoel vast te zetten in de auto.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier