Autostoel X-Adventure Flow Zwart

Autostoel Kinderstoel X-Adventure Flow Zwart
  • Autostoel Kinderstoel X-Adventure Flow Zwart

In voorraad.

Adviesprijs: € 79,99

voor € 69,99

Productbeschrijving

Autostoel X-Adventure Flow Zwart

Eigenschappen:

- Groep 0+ (geschikt van 0-13kg) 
- Inclusief zonnekap
- Inclusief inleg voor side-protection
- Keurmerk: ECE R44/04
- Op kinderwagens te plaatsen d.m.v. adapterset voor Maxi-Cosi (dezelfde aansluiting) 

Autostoel X-Adventure Flow Zwart

Deze stoere zwarte autostoel is geschikt vanaf geboorte tot 13 kg. Door de inleg geeft deze autostoel voldoende bescherming waardoor uw baby altijd veilig vervoerd kan worden in de auto. Door de ergonomische draagbeugel kunt u dit autostoeltje gemakkelijk dragen. Het autostoeltje voldoet aan de ECE R44/04 veiligheidsnorm. 

Deze autostoel is passend op o.a. kinderwagens van de merken: Maxi Cosi, Cybex, Mutsy, Quinny en Joolz. Hiervoor gebruikt u een Maxi-Cosi adapter, welke los verkrijgbaar zijn per merk. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier