Infantino Muziekmobiel Projector Cream/Grey

B-Kids Muziekmobiel Projector Cream/Grey
  • B-Kids Muziekmobiel Projector Blue
  • B-Kids Muziekmobiel Projector Blue
  • B-Kids Muziekmobiel Projector Blue
  • B-Kids Muziekmobiel Projector Cream/Grey

In voorraad.

Adviesprijs: € 57,99

voor € 49,99

Productbeschrijving

Infantino Muziekmobiel Projector Cream/Grey

Eigenschappen

- 3 verschillende fases
- Timer van 20 minuten
- Wekstand en slaapstand
- Volumeregeling
- Meerkleurige projector en nachtlamp
- Geschikt vanaf 0 maanden
- Werkt op 3 AAA batterijen (exclusief)

Infantino Muziekmobiel Projector Cream/Grey

Dit lieve muziekmobiel van het merk Infantino kan op wel 3 verschillende manieren gebruikt worden!
Fase 1 (0-5 maanden) : Bevestig het muziekmobiel een het ledikantje en kijk naar de mooie ronddraaiende figuurtjes met een leuke melodie.
Fase 2 (6-18 maanden) : Vorm het geheel tot een nachtlampje met projector die muziek afspeelt, en bevestig deze aan het bedje.
Fase 3: (18+ maanden) : Plaats de lamp op het nachtkastje.

Het muziekmobiel heeft een wek- en slaapstand; de wekstand simuleert daglicht zodat uw kindje vredig wakker kan worden. De slaapstand zorgt ervoor dat uw kindje rustig in slaap kan vallen. Naast een kleurige projector, heeft is het muziekmobiel ook een meerkleurige lamp die zacht licht geeft. Het volume van de melodieën en natuurgeluiden kunt u handmatig aanpassen.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier