B-kids Sensory Babywalker 3-in-1

B-kids Sensory Babywalker 3-in-1
  • B-kids Sensory Babywalker 3-in-1
  • B-kids Sensory Babywalker 3-in-1
  • B-kids Sensory Babywalker 3-in-1
  • B-kids Sensory Babywalker 3-in-1

In voorraad

Adviesprijs: € 74,99

voor € 59,99

Productbeschrijving

B-kids Sensory Babywalker 3-in-1

Eigenschappen

- Inclusief telraam
- Inclusief vormenstoof
- Inclusief ballendoolhof
- 4 melodieën en 16 geluidseffecten
- Bruikbaar in 3 fases
- Geschikt vanaf 6 maanden
- Werkt op 2 AA-batterijen

B-kids Sensory Babywalker 3-in-1

Deze vrolijkgekleurde loopwagen van het merk B-kids kan op maar liefst 3 verschillende manieren gebruikt worden. 


Fase 1: De loopbeugel kaan naar beneden worden gezet en kan uw kindje zittend gebruik maken van het telraam, de vormenstoof en spelen met de leuke lichtjes en geluiden. Bovendien kan uw kindje ook spelen met het het ballendoolhof dat erin zit. 
Fase 2: Vanaf circa. 9 maanden, wanneer uw kindje kan staan, is het mogelijk om de beugel een beetje omhoog te doen zodat uw kindje kan gaan staan. De wielen zijn vast te zetten zodat de loopwagen niet verschuift wanneer uw kindje ermee wil spelen.
Fase 3: Vanaf circa. 1 jaar kunt u de beugel in zijn geheel  omhoog zetten, zodat uw kindje de wagen overal mee naar toe kan nemen! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier