Baby Swing Topmark Noa Grey 05

Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey
  • Baby Swing Topmark Noa Grey

In voorraad

Adviesprijs: € 94,99

voor € 79,99

Productbeschrijving

Baby Swing Topmark Noa Grey 05

Eigenschappen

- Schommelstand
- 12 verschillende melodieën
- Volumeregeling
- 5 schommelsnelheden
- Timerinterval (8, 15 of 30 minuten)
- Inclusief 5-puntsveiligheidsgordel
- Inclusief hoofdkussentje
- Inclusief AC-adapter
- Inclusief speelboog met speeltjes
- Compact opvouwbaar
- Bekleding afneem- en wasbaar
- Gewicht: 3,6 kg
- Geschikt van 0 - 9 kg
- Afmeting uitgeklapt: 70 x 54 x 60 cm
- Afmeting ingeklapt: 37 x 12.5 x 57 cm

Baby Swing Topmark Noa Grey 05

In deze babyswing kan uw kindje urenlang lekker spelen, slapen, relaxen, schommelen en naar muziek luisteren! De swing heeft 12 verschillende melodieën en een volumeregeling. Dankzij de innovatieve technologie herkent de swing het gewicht van uw kindje en past hier de snelheid op aan. Voor extra veiligheid is de swing uitgerust met een 5-puntsgordel en een zacht hoofdkussentje. 

Ook is de swing voorzien van een prachtige speelboog. De boog is voorzien van lieve witte sterren en 2 afneembare speeltjes. Wanneer u de swing even niet in gebruik neemt, kunt u hem compact opvouwen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier