Babydoekjes Etui Alice Marine

Babydoekjes Etui Alice Marine
  • Babydoekjes Etui Alice Marine

Leverbaar met levertijd: 2-3 weken

Adviesprijs: € 22,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Babydoekjes Etui Alice Marine

Eigenschappen luieretui:
- Afmetingen: 12x20x5 cm
- Materiaal: PU Leer
- Merk: Little Company

Let op! Deze babydoekjes etui wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier. De levertijd bedraagt hierdoor ongeveer 2-3 weken. 

Babydoekjes Etui Alice Marine

Met deze billendoekjes etui van het merk Little Company heb je altijd doekjes bij de hand. De etui heeft door het materiaalgebruik van kunstleer een stoere uitstraling. De billendoekjes etui zorgt ervoor dat je onderweg altijd voorzien bent van billendoekjes, maar is daarnaast ook een mooi item voor in de kinderkamer. De billendoekjes etui is voorzien van een dispenser waar je de doekjes één voor één uit kan halen. De etui wordt afgestloten met klittenband en zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier