Babyfoon Alecto DBX-8

Babyfoon Alecto DBX-8
  • Babyfoon Alecto DBX-8
  • Babyfoon Alecto DBX-8
  • Babyfoon Alecto DBX-8
  • Babyfoon Alecto DBX-8
  • Babyfoon Alecto DBX-8

Adviesprijs: € 69,99

voor € 24,99

Productbeschrijving

Babyfoon Alecto DBX-8 

Eigenschappen:
- DECT-babyfoon: 100% storingsvrij
- Bereik: 200 meter buiten, 50 meter binnen
- Visuele geluidsindicatie
- Inclusief 2 adapters
- Zendfrequentie 2.4 GHz
- 12 kanalen
- Waarschuwing bij geen bereik en batterij bijna leeg
- Gebruikerstijd batterijen: 12-15 uur
- Batterijen: 3x AAA 1.5V voor ouderunit (excl.)
- AC/DC Adapter: 2x
- Verbindingscontrole
- Ontvangsvolume instelbaar
- Ouder-unit uitgerust met riemclip

 

Babyfoon Alecto DBX-8

De digitale DECT babyfoon Alecto DBX-8 is een 100% storingsvrije babyfoon met een ruim bereik van maximaal 200 meter buiten en 50 meter binnenshuis. De babyfoon heeft een ouderunit die zowel via de adapter als met batterijen gebruikt kan worden. De babyunit kan aangesloten worden op de bijgeleverde adapter.
De babyfoon DBX-8 heeft een modern wit-antraciet design.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier