Babyfoon Alecto DVM-700

Nu gratis verzending
Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700
  • Babyfoon Alecto DVM-700

In voorraad

Adviesprijs: € 199,99

voor € 149,99

Productbeschrijving

Babyfoon Alecto DVM-700

Eigenschappen Babyfoon Alecto DVM-700: 
- Voorzien van camera
- 3,5"kleurenscherm (circa 9cm)
- Voorzien van touchscreen
- Op afstand bestuurbare camera
- Op afstand instelbare slaapliedjes
- Voorzien van een voedingstimer

Babyfoon Alecto DVM-700

Met de luxe babyfoon Alecto DVM-700 kun je je kleintje bekijken op een extra groot 3,5" kleurenscherm, dit is maar liefst 9cm. Het scherm van deze babyfoon is voorzien van touchscreen zodat je gemakkelijk kunt in- en uitzoomen maar hiermee ook de camera op afstand kunt bedienen door gemakkelijk te swipen. 
De DVM-700 is uiteraard voorzien van infrarood zodat u zowel overdag als 's nachts perfect beeld heeft van uw baby. Daarnaast kan via de ouderunit gemakkelijk op afstand een slaapliedje worden ingeschakeld en is de babyfoon voorzien van een voedingstimer, deze geeft een alarm wanneer het tijd is voor de volgende voeding. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier