Babyfoon Luvion 41 Prestige Touch 2 Set

Nu gratis verzending
Babyfoon Luvion 41 Prestige Touch 2 Set
  • Babyfoon Luvion 41 Prestige Touch 2 Set
  • Beste uit de test oktober 2017
  • Beste uit de test juni 2018

In voorraad

Adviesprijs: € 259,99

voor € 199,99

Productbeschrijving

Babyfoon Luvion 41 Prestige Touch 2 Set

Eigenschappen: 
- 7 inch LCD kleurenscherm met oplaadbare lithium batterijen
- Tot 300 meter bereik
- 100% storingsvrije en beveiligde verbinding
- Tot 5 meter nightvision
- Inclusief 3 slaapliedjes
- Inclusief temperatuurweergave
- Inclusief muurbevestiging voor de camera
- VOX-verbinding: scherm activeerd wanneer geluid wordt gedetecteerd
- Waarschuwing buiten bereik
- Waarschuwing lege batterij
- Uitbreidbaar tot 4 camera's 

Babyfoon Luvion 41 Prestige Touch 2 Set

De babyfoon Prestige Touch onderscheidt zich van andere camera-babyfoons door het grote scherm. Deze babyfoon heeft namelijk een LCD kleurenscherm van maar liefst 7 inch, wat het meeste weg heeft van een tablet! De babyfoon heeft een hoogwaardig digitaal full HD scherm met touchscreen en nachtzicht tot 5 meter. Daarnaast is deze babyphone uitgerust met een terugspreekfunctie, temperatuurweergave en 3 slaapliedjes. Ook kunnen er 4 camera's op deze babyfoon aangesloten worden, ideaal voor meerdere kinderen of voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Deze babyfoon is zowel in oktober 2017 als in juni 2018 door de Consumentenbond verkozen als 'beste uit de test'. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier