Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set

Nu gratis verzending
Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set
  • Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set
  • Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set | Camera-posities

In voorraad

€ 198,99
Productbeschrijving

Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set

Eigenschappen: 
- 4,3 inch LCD kleurenscherm
- Pan & Tilt roterende camera, op afstand bestuurbaar
- Tot 300 meter bereik
- 100% storingsvrije en beveiligde verbinding
- Tot 5 meter nightvision
- Inclusief terugspreekfunctie
- Inclusief 4 slaapliedjes
- Inclusief temperatuurweergave
- Inclusief muurbevestiging voor de camera
- VOX-verbinding: scherm activeerd wanneer geluid wordt gedetecteerd
- Waarschuwing buiten bereik
- Waarschuwing lege batterij
- Uitbreidbaar tot 4 camera's 

Babyfoon Luvion 71 Supreme Connect Set

De Supreme Connect Set is de nieuwste babyfoon van Luvion. Deze strak vormgegeven babyfoon heeft een groot 4,3 inch kleurenscherm (even groot als een Iphone) zodat u uw kleintje altijd goed kunt zien. De babyfoon heeft een groot bereik tot 300 meter en een 100% storingsvrije en beveiligde verbinding. 
De babyfoon heeft een uitstekend nachtzicht tot 5 meter, temperatuurweergave, slaapliedjes en tweezijdige terugspreekfunctie. U kunt met deze babyfoon zelfs foto's of video's maken van uw kindje die opgeslagen worden op een micro-SD kaart. De babyfoon wordt geleverd exclusief micro-SD kaart. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier