Babyfoon Luvion 88 Essential Set

Nu gratis verzending
Babyfoon Luvion 88 Essential Set
  • Babyfoon Luvion 88 Essential Set
  • Babyfoon Luvion 88 Essential Set | Award

In voorraad.

Adviesprijs: € 169,99

voor € 149,00

Productbeschrijving

Babyfoon Luvion 88 Essential Set

Eigenschappen: 
- 3,5 inch LCD kleurenscherm met oplaadbare lithium batterijen
- Tot 250 meter bereik
- 100% storingsvrije en beveiligde verbinding
- Tot 5 meter nightvision
- Inclusief terugspreekfunctie
- Inclusief 3 slaapliedjes
- Inclusief temperatuurweergave met alarmfunctie
- Inclusief timer voor voedingsmomenten
- Inclusief muurbevestiging voor de camera
- VOX-verbinding: scherm activeert wanneer geluid wordt gedetecteerd
- Waarschuwing buiten bereik
- Waarschuwing lege batterij
- Uitbreidbaar tot 4 camera's 

Babyfoon Luvion 88 Essential Set

De babyfoon Luvion Essential Set biedt een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Deze babyfoon met camera en 3,5 inch kleurenscherm biedt optimale beeldkwaliteit, zowel overdag als 's nachts, om uw kleintje te bekijken. De Essential Set is uitgevoerd met allerlei luxe functies zoals een 2-zijdige terugspreekfunctie, temperatuurweergave met alarmfunctie, 3 slaapliedjes en een timer voor voedingsmomenten. 
Op deze babyfoon kunnen maximaal 4 camera's worden aangesloten (extra camera's optioneel verkrijgbaar), ideaal voor broertjes en zusjes!

* Genomineerd voor de Ouders van Nu Consumentenaward 2015

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier