Speelgoedkist | BabyJem Toy Box With Weels Blue

BabyJem Toy Box With Weels Blue
  • BabyJem Toy Box With Weels Blue

In voorraad

Adviesprijs: € 19,99

voor € 14,99

Productbeschrijving

Speelgoedkist | BabyJem Toy Box With Weels Blue

Eigenschappen:
- Merk: BabyJem
- Kleur: Blauw/Paars
- Materiaal: Plastic
- Handvat en wielen

Speelgoedkist | BabyJem Toy Box With Weels Blue

Dit is een handig item van BabyJem geen rondslingerende speelgoed meer dat kan mooi worden opgeborgen in de toybox van BabyJem, wat ook fijn is dat je de toybox kan rond rijden doordat er wieltjes onder zitten en dat er een handvat aan zit maakt het een stuk lichter en kan je alles makkelijk verplaatsen en opruimen.

U kunt eenvoudig meerdere boxen op elkaar stapelen. Ook leuk in verschillende kleuren!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier