Babykamer Amber

Babykamer Amber
  • Babykamer Amber

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 599,99

voor € 399,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 599,99

voor € 399,99

Productbeschrijving

Babykamer Amber 

Eigenschappen:
- Materiaal: Meubelplaat
- Gemakkelijk te reinigen

Ledikant:
-  Afmeting: 60x120
- Verstelbaar in 3 standen

Commode
- Inclusief 2 deurtjes met veel opbergruimte

Kast
- 2-deurskast
- Inclusief kledingroede en legplank
- Extra legplank los verkrijgbaar voor €14,99Babykamer Amber

Deze babykamer bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurskast en is uitgevoerd in een wit met grijze combinatie. Alle meubelen hebben eenzelfde kenmerkend grijs vlak wat bij de commode en kast de handgrepen zijn. Het ledikant is geschikt voor matrasjes met een afmeting van 60x120cm. De commode heeft 2 deurtjes met legplanken. De 2-deurskast is voorzien van een hangroede en legplank zodat u de kleertjes van uw kindje goed kan opbergen. 

Wandrekje Amber is los verkrijgbaar voor €49,99.

Let op: Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We verwachten de babykamer eind maart op voorraad in ons magazijn. We trachten dit levering binnen 2-3 weken te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier